Horoszkópok

2015.08.03. 14:51

Napi horoszkóp - A Kos lendületes napnak néz elébe

Rendkívül jó hírt kap a Szűz.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Lendületes napnak néz elébe, annyi biztos. Sajnos azonban ennek van árnyoldala is bőven, ugyanis nagyon könnyen túlterhelheti magát. Minden feladatot egyből magára vállal.

Bika (április 21.–május 20.) – Kicsit rossz passzba került a hét elején. Nehezen talált motivációt a szürkének ígérkező hétköznapokra, mivel úgy érzi, felesleges munkát végez. Meglepetés fogja érni!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Úgy véli, hogy a kapott feladat nem teljesen az ön szakterülete, így nem tudja pontosan, hogy mit kezdjen vele. Nyugodtan kérje ki valakinek a segítségét, hogy nagyobb rálátása legyen.

Rák (június 22.–július 22.) – Már kora reggeltől folyamatos hajtásban lesz, de különösebb gond nélkül bírni is fogja a nagy tempót. Valaki majd megpróbálja kizökkenteni, talán hallgatnia is kellene rá. Ön dönt!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – A hétvége rendkívül jól telt, aminek hatására teljesen feltöltődött energiával. Hétfőn újult energiával vágott bele a nagy feladatokba, a lendület pedig még ma is töretlen lesz!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egy rendkívül jó hír birtokába jutott, ami az egész baráti társaságára kihatással lesz. Azonban egyelőre nem közölheti ezt a többiekkel! Meg kell várnia a megfelelő pillanatot!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nehéz volt meghozni egy döntést, de az idő egyre jobban önt igazolja. Most már csak annyit kell tennie, hogy megmarad ezen az úton és kitart az elképzelése mellett!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma csak azokra a dolgokra összpontosítson, amik közvetlenül az anyagi helyzetére vannak kihatással. Ha teheti, még egy kicsit spóroljon, ne verje most magát költségekbe!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nagyon segítőkész ember, és ma szükség lesz erre a tulajdonságára. Egyik kollégájának vannak problémái, amiken már azzal is segíteni tud, ha csak meghallgatja!

Bak (december 22.– január 20.) – Egy találkozás teljesen átír mindent, nem csak a napra, hanem kicsit hosszabb távra vonatkozólag is. Jó változásról van szó, de, mint minden, ez is áldozatokkal járhat.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Minden feladat első próbálkozásra sikerülhet ma, hatalmas szériában lesz! Azért jobb, ha a sikerélmények nem szállnak a fejébe, mert a beképzelt embereket senki sem szíveli!

Halak (február 21.– március 20.) – Végre nézze azt, hogy mi a jó önnek. Régen volt olyan napja, amikor csak azt csinálta, amihez kedve van. Ha szabadságon van ma, akkor tegye azt, amit legjobban szeretne!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik