Hírek

2017.06.22. 12:14

Nem mindennapi lánykérés a „rendőrségi” eskütétel után (Videó)

SORMÁS - A rendőr tiszthelyettesek minapi eskütételén kérte meg barátnője kezét ifjabb Horváth Zoltán. Rába Cintia először szóhoz sem jutott a meglepetéstől.

Horváth-Balogh Attila

A két fiatal kapcsolata már 4 éve tart. Cintia elárulta, várta is már a lánykérést, de azt álmában sem gondolta volna, hogy szerelme ezt éppen Budapesten, a Hősök terén, a rendőr tiszthelyettesek ünnepélyes eskütétele után teszi meg. Így aztán e napon ifjabb Horváth Zoltán nem csak a rendőrséggel, hanem Cintiával is életre szóló szövetségre lépett.

Fotó: Horváth Zoltán

– Nekem nem is az volt a fontos, hogy a kettő dologra egy napon kerüljön sor, hanem az, hogy végre egyáltalán már sor kerüljön, hiszen 4 éve járunk – bocsátotta előre ifjabb Horváth Zoltán, aki a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolában végzett. – Másrészt azt is fontosnak tartottam, hogy ne az eskütételi ünnepség keretében ejtsük meg ezt a kedves kis közjátékot, nem akartam a két dolgot összekeverni, pedig biztosan lett volna rá lehetőség. Ezért kaptam elő az eljegyzési gyűrűt a ceremónia után – persze, így is szép közönségünk kerekedett, növendéktársak, családtagok gyűltek körénk és amikor nagy nehezen Cintia igent mondott, tapsviharban tört ki a „közönség".

– Először fel sem fogtam, mi történik, egyszerre voltam zavarban és éreztem magam hihetetlenül boldognak – vette át a szót Cintia. – Pár másodpercig szóhoz sem jutottam, csak zokogtam, mire ki tudtam mondani a boldogító igent. És bevallom, a körülöttünk álló tömegről sem jutott el semmi a tudatomig, megszűnt létezni a külvilág...

Zoltán július elsejével kezdi meg szolgálatát a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!