Hírek

2017.08.11. 16:02

Érdemes pályázni - Ismét lehetőség lesz hűtő és mosógép cserére

NAGYKANIZSA Aki új háztartási nagygépet szeretne támogatással vásárolni az Otthon Melege programban, annak tanácsos előre elkészítenie a szükséges dokumentumokat.

Szabó Zsófia

Jövő szerdán 8 órától pályázhatnak a Nyugat-Dunántúli régióban élők a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium programjára, melynek keretében a régi mosógépek és hűtőszekrények cseréjére nyílik lehetőség.

– Bárki pályázhat, nincs szociális megkötés – jelezte Bagarus Ágnes osztályvezető. – Az energiatakarékos gépek vételárának felére lehet támogatást nyerni.

Bagarus Ágnes hangsúlyozta a pályázatokat csak online lehet benyújtani a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai ügynökség honlapján.

– Az érdeklődőknek segítséget nyújtunk az önkormányzat humán igazgatósági csoportjánál. Azok is fordulhatnak hozzánk, akiknek nincs internetjük, vagy nem tudják megoldani az iratok szkennelését – résztelezte az osztályvezető. Kiemelte: akinek nincs ügyfélkapus elérhetősége, célszerű az okmányirodában kezdenie az ügyintézést. A papírmunkát, a szükséges regisztrációt tanácsos szerda előtt elintézni, hogy aznap csak egy gombnyomás legyen a nagy érdeklődésre számot tartó pályázat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!