Hírek

2017.05.04. 11:03

De mikor lesz már falutévé? - Kérdezi murakeresztúri olvasónk

Murakeresztúr - A horvát ajkú településen élő Szabó Gyulát dühíti, hogy miután telekommunikációs szolgáltatót váltott, az új csomagban az ígértek ellenére sem tudja nézni a falutévé adását.

Horváth-Balogh Attila

Mint azt elmesélte: a községbe nemrég kitelepültek a Magyar Telekom értékesítői, akik új előfizetőket toboroztak. Másokkal együtt Szabó Gyulát is meg tudták győzni arról, hogy a korábbi szolgáltatójuknál, a Gelka-Hírtech Kft.-nél lévő szerződésüket bontsák fel, és kössenek újat a Telekomnál.

Szabó Gyula a médiaboxot mutatja. Már megbánta a váltást Fotó: Horváth-Balogh Attila

– Megkérdeztük, hogy a csomagban benne lesz-e a falutévé – mesélte Szabó Gyula. – Azt a választ kaptuk, hogy most nincs benne, de majd beleteszik. Ez azóta sem történt meg, pedig már eltelt pár hét. Hogy ennek ellenére miért mentem át mégis? Mert az értékesítő mindenkinek azt mondta, hogy a régi szolgáltató meg fog szűnni. Most már bánom, ráadásul fel se tudom mondani az új szerződést, mert két év hűségidőt vállaltam... Szakáll Miklós, a Gelka-Hírtech Kft. ügyvezetője megerősítette ezeket az információkat. Mint mondta, felvették a kapcsolatot a Magyar Telekom illetékesével, aki megígérte, hogy az alvállalkozó ügynökök figyelmét felhívják az etikátlan üzleti magatartás megszüntetésére.

A Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága azt a választ adta: eddig még senkitől nem érkezett megkeresés, hogy kerüljön be a falutévé a kínálatba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!