Hírek

2016.07.07. 14:15

Teherautóról lerepülő vasdarab zúzta be olvasónk szélvédőjét

Zalaegerszeg – A minap elszenvedett, ijesztő balesetéről számolt be szerkesztőségünknek egyik olvasónk.

Magyar Hajnalka

Személygépkocsijával haladt az úton, amikor egy szembejövő teherautóról lerepülő tárgy átszakította az első szélvédőjét. Mint utóbb kiderült, a tárgy a tehergépkocsi féktárcsájának egy darabja volt... A nehéz vasdarab a keze mellett csapódott az autóba, átütve az  üveget. Csupán pár centiméteren múlott, hogy nem őt találta el.

– Különös érzés még most is visszaidézni, ahogy a teherautóról lerepülő tárgy nagy gyorsasággal száguldott  felém, nekem pedig nem volt hova menekülnöm,  egyik oldalon az autók a másikon az árok... Fékeztem, de a becsapódáson nem sokat tudtam  gyöngíteni – avat a részletekbe.

Az elsuhanó jármű rendszámát sajnos nem tudta  megfigyelni, s azóta is csak reménykedik, hogy az erősen kifogásolható műszaki állapotú teherautó másutt nem okozott még nagyobb balesetet.

Miután hazaért, lemérte a szélvédőjét szétzúzó fémdarabot, ami 10 centiméter szélesnek és több, mint fél kilósnak bizonyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!