Hírek

2016.03.10. 17:54

A sajtónak mondtak köszönetet

Zalaegerszeg – A szabad sajtó napja alkalmából Zala megyei szervezeti és intézményvezetők köszöntötték a média munkatársait csütörtökön délelőtt a Megyeházán.

Horváth-Balogh Attila

Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke köszöntőjét mondja, mellette dr. Sifter Rózsa Zala megyei kormánymegbízott. Fotó: Katona Tibor

A sajtóreggelin a Zala Megyei Kormányhivatal vezetője, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, a Zala Megyei Önkormányzat elnöke, dr. Pál Attila, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság részéről Prok József r. ezredes, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Egri Gyula, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója, Györe Edina, valamint a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Zalaegerszegi Tankerületének igazgatója, Kajári Attila köszönte meg a helyi sajtó munkáját, és kért további együttműködést a 2016-os évre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!