Hírek

2015.05.02. 07:23

Egymást is összeverték az unokatestvérek

Tavaly március 25-én Zalaegerszeg belvárosában, a lakóházak között keveredett egymással szóváltásba két unokatestvér, akik között a szócsata dulakodássá fajult, majd kölcsönösen bántalmazták egymást.

Az egyik férfi ezt megelőzően egy megyeszékhelyi presszóban szópárbajba keveredett egy másik emberrel is, akit többször megrúgott, a férfi súlyos sérülést szenvedett.

A két huszonévest a zalai rendőrök elfogták, előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Egyikük nem tett vallomást, míg a másik tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály K.L. ellen garázdaság vétség, míg K.K. ellen garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!