Hírek

2014.12.04. 14:50

Mikulásváró kupa Nagykanizsán

Nagykanizsa – Kincskeresés, ünnepi kvíz feladatok, karácsonyfadísz készítés és diótörés.

Bálint Benedek

A hagyományos Mikul-Ász Kupán érdekes feladatokkal várta az önkormányzat és a városi diákiroda az alsó tagozatos iskolásokat csütörtökön az Erzsébet térre. Nyolc általános iskola diákjai képviseltették magukat az eseményen, az ünnepélyes hangulatot fokozandó pedig minden gyermek Mikulás sapkát kapott ajándékba.

A harmadik helyezett Hevesi-iskola alsósai: Bojár Bálint, Németh Marcell, Déri Adrián, Hollender Lorina, Vékási Flóra, Hegedüs Réka, Vörös Sára, Bethlen Hanna, Török Laura és Baa Dominika a kincskeresést élvezték a legjobban. Fotó: Gergely Szilárd

A hűvös időben jól jött a fejfedő, melyben a gyerekek közösen énekeltek a Télapónak, hogy december 6-án a gondosan kipucolt csizmákat virgács helyett csokoládéval és gyümölcsökkel töltse fel. A kupát és értékes ajándékokat végül holtversenyben a Kőrösi valamint a Bolyai csapatai nyerték meg, a zsűri a második helyen is kettő iskolát díjazott, így a Piarista mellett a Miklósfa is örülhetett, míg a harmadik helyet a Hevesi-iskola szerezte meg. Pénteken 14 órától ugyanezen a helyszínen a felsősöket is izgalmas feladatok várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!