Hírek

2014.10.06. 13:20

Nagy plénum elé került a zárójelentés

Nagybakónak - Noha a mostani választási kampányt nem igazán lehet durvának nevezni, mégis vannak olyan falvak, ahol feljelentést is eredményezett a személyeskedés.

Pásztor András

Szerkesztőségünket a minap kereste fel Molnár Szilárd, aki Nagybakónakon polgármester jelöltként indul a helyhatósági választásokon. A férfi azt panaszolta, hogy egy közelmúltban rendezett lakossági fórumon durva támadás érte személyét.

- Éppen a kultúrházban tartottam lakossági fórumot, s miközben a programomról beszéltem Tótpeti Szabolcs Ernő, aki képviselő jelöltként indul több alkalommal is gúnyos megjegyzést fűzött mondandómhoz, majd ezt tovább tetézte azzal, hogy a plénum előtt felolvasott egy kórházi zárójelentést, melyben engem depressziósnak, a közösségbe nehezen beilleszkedőnek írtak le - mesélte Molnár Szilárd. - A zárójelentés közel 20 évvel ezelőtt készült, akkor még Balatonberényben egy gyermekotthonban éltem, s akkortájt valóban nem voltam jó passzban, de ennek semmi köze nincs a választáshoz.

Molnár Szilárd azóta már feljelentést tett a Zalaegerszegi Járási Ügyészségen, ahol személyes adattal való visszaélés gyanúja miatt indult vizsgálat és az Magyar Orvosi Kamaránál is panaszt jelentett be, hiszen a zárójelentésnek nem szabadott volna más kezébe kerülni.

Az eset kapcsán felkerestük Tótpeti Szabolcs Ernőt is, aki nem kívánt nyilatkozni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!