Hírek

2014.08.02. 11:55

Nagy vízválasztó, több ezer érdeklődő

Zalaegerszeg - Kocsis Tibi, az X-Factor tehetségkutató versenyt 2011-ben megnyert énekes koncertjével kezdődött szombaton délelőtt a zalaegerszegi AquaCityben a Zalai Hírlap által második alkalommal megrendezett nagy vízválasztó program.

Arany Gábor

 

Miközben a strandmedence mellett felállított színpadról messze szálltak a dalok, a Zalai Hírlap kupáért a vállalkozó kedvűek vízi fociban próbálhatták ki magukat: 3-3 fős csapatok versengtek egymással. Ebben a Techno néven indult csapat bizonyult a legjobbnak megelőzve a Bollert és a Nokedlit. A másik versenyágban, strandröplabdában a képzeletbeli dobogó legfelső fokára a Kutyaütők állhattak, második helyre az AquaCity szlogenjét választó No sharks került, megelőzve a Nina sportolóit. A csúszda és ugróverseny szinte tömegeket vonzott, ami nem csodálható, hiszen tegnap háromezernél többen váltottak belépőt az AquaCitybe. A csúszdaversenyben szenior kategóriában Petrecz Péter volt a leggyorsabb, őt megosztott második helyen Salamon Attila és Bakcsy Gáspár követte. A felnőtteknél Erdélyi Ferenc ért le leghamarabb, Németh Zoltán második lett és ketten osztoztak a harmadik helyen: Hencsei Balázs, Bakcsy Orsolya. A gyermekek sorrendje: Pál Kata, Varga Imre, Gombos Ákos. Az ugróversenyt a felnőttek között Elek Ádám nyerte Salamonné Szabó Éva előtt. A harmadik helyre hárman kerültek: Horváth Ibolya, Salamon Zalán, Boros Alpár. A gyermekek között Salamon Ádám nyert megelőzve Molnár Mirát és Vitkovics Vandát.

A nagy vízválasztó kínálta sportos programok mellett a zenei ínyencek a Magyar Rhapsody Project koncertjébe feledkezhettek bele. A műsor példa volt a komolyzenei elemek és a dzsessz magas színvonalú ötvözésére. Az együttest a színpadon Muri Enikő musicalszínésznő váltotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!