Hírek

2014.02.14. 19:05

Fogorvos az év nője

Nagykanizsa – Nem is kaphatott volna szebb Bálint-napi ajándékot dr. Kuzma Ibolya fogorvos, aki olvasóink szavazatai alapján elnyerte az Év nője kitüntető címet.

Benedek Bálint

 

Dr. Kuzma Ibolya: kétszeres anyuka, fogorvos, sárkányhajós és Harry Potter-rajongó  (Fotó: Archív/Szakony Attila)

A szavazás pénteken zárult le, a felhívásunkra összesen 2998 voks érkezett, ezek közül 2933 online felületen, míg 65 darab az újságból kivágott szavazószelvényen. Szorosan alakult a verseny, s az összesítés alapján a nagykanizsai fogorvos, dr. Kuzma Ibolya 461 szavazattal nyert, a második Szmodics Veronika (450), a harmadik helyen pedig Szekeres Alma (273) végzett.

A kétgyermekes családanya, dr. Kuzma Ibolya nemcsak fogorvosként ismert: már a negyedik éve sárkányhajózik ugyanis. Tavaly a Dr. Padló Sárkányok csapatába igazolt, ahol amatőr versenyzési engedéllyel vesz majd részt a Sárkányhajó Roadshow állomásain. Tudható róla az is, hogy szereti a regényeket, például a Harry Potter sorozat valamennyi kötetét olvasta.

Dr. Kuzma Ibolya telefonhívásunkból értesült az Év nője szavazás végeredményéről, és elsőre nem is akart hinni a fülének. Viszont mint elmondta az elmúlt hetekben többször is átcsaptak a feje felett a hullámok, így a lehető legjobbkor érkezett egy jó hír.

- Bár tudom, hogy az ismerőseim szavaztak, ám az álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen erős mezőnyben esélyem lehet a győzelemre - mesélte boldogan dr. Kuzma Ibolya. - Ráadásul Bálint napon ért ez a megtiszteltetés, szép hétvégém lesz.

A győztessel hosszabb beszélgetést legközelebbi Borosta mellékletünkben olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!