Hírek

2013.09.29. 15:18

Hőlégballonos bemutatótól a pásztortarhonyáig

Lenti - Falmászás-, ugrókötél-, aerobic-, küzdő-sportbemutató, kerékpáros ügyességi verseny és hőlégballonos függeszkedés is várta a fiatalokat az ifjúsági sportfesztiválon.

Korosa Titanilla

A Szent Mihály-napi rendezvény kistérségi ifjúsági közösségfejlesztő programsorozat részeként valósult meg, amit pályázati támogatással szervezett meg a városi művelődési központ. A szombati rendezvényen sportágak és mozgásformák sokasága vonult fel a kézilabdától a capoerán és a kangoo aerobicon át a wing tsun kung fu-ig. A nap során az egészséges életmód népszerűsítése is nagy hangsúlyt kapott – tudtuk meg Kiss Tamás szervezőtől.

A lenti Fudoshin Sportegyesület tagjai a ju jitsu bemutató közben. Fotó: Korosa Titanilla

A látványos tűzzsonglőr show-val zárt szombati, egész napos időtöltés után vasárnap az Itthon vagy – Magyarország, szeretlek! országos programhoz kapcsolódóan következtek rendezvények Lentiben. Ide tartozott a délelőtti bérmálás, majd este a rendezvénytéren gazdag kulturális program és 200 adag pásztortarhonya várta a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!