Hírek

2013.07.29. 06:36

Mákosbögre és Robbanófejek diadala Ebergényben

Ebergény - Ragyogó idő fogadta Zalaegerszeg-Ebergény városrész lakóit a hétvégén megrendezett Fesztiválon, ahol valóban esztrád műsort kínáltak a szervezők.

Horváth László

A programok sorát kispályás labdarúgó-torna nyitotta. A nyolc csapat részvételével megrendezett erőpróbát a Robbanófejek nevezetű formáció nyerte.

Koraeste, a buszfordulóban felállított színpad előtt Tüsi bohóc igazmondó nyakkendője aratott osztatlan sikert, nem csak a gyermekek körében. A kacagással telt fertályóra után az ApátiCitera Szakkör zalai népdalcsokrot, és egy apáti kesergőt adott elő. Már lemenőben volt a nap, amikor Ricsi és Laci Kanász- és musical-nótája után, Ifj. Sándor Dénes György az Ebergényi Településrészi Önkormányzat vezetője köszöntötte a megjelenteket, és ekkor derült ki, hogy a mákosbögresüti nyerte az édességkészítő versenyt.

Z.Lukács Sándor és Hóbor László mini koncertje méltán aratott osztatlan sikert; majd Hertelendy Attila és H. Horváth Gyula kalauzolta a nagyérdeműt az operett mesés világába. Anna és Bogi moderntánc bemutatója után, utcabállal zárult az idei Ebergényi Fesztivál, ahol a talpalávalót Klau és Tomee szolgáltatta.

Tüsi bohóc jókedvre derített mindenkit

Z.Lukács Sándor megénekeltette a közönséget

Apáti kesergőt adtak elő az ApátiCitera Szakkör tagjai

Hertelendy Attila és H. Horváth Gyula operett-slágerekkel szórakoztatta a nagyérdeműt

Fotók: Horváth László

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!