Hírek

2012.12.11. 20:51

Alkalmi tárlat plüssmackókból Szécsiszigeten

Szécsisziget - Mintegy kétszáz játékmackó és egyéb plüss-figura tekinthető meg azon az alkalmi tárlaton, aminek a szécsiszigeti Vízimalom Múzeumban adott helyet.

Gyuricza Ferenc

A kiállított játékok egy részét gyűjtők adtak kölcsönbe, a többit azonban a karácsonyt megelőzően kiosztják a tárlatot addig megtekintő gyerekek között. A községben ezzel hagyományt szeretnének teremteni, arra törekednek, hogy a Vízimalom Múzeumot és a település egyéb látnivalóit felkeresők számára ne csak a nyári időszakban tudjanak az épített környezet emlékein és tárgyain túl érdekességeket - köztük érdekes természeti jelenségeket - mutatni, hanem a főszezonon túl is legyenek plusz látnivalók a községben.

Szécsiszigeti gyerekek, balról jobbra Farsang Fanni, Szabó Kristóf, Farsang Vivien, Farsang Dániel, Szabó Gergő és Farsang Benjamin a kiállított mackók egy részét nézik. Fotó: Gyuricza Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!