Hírek

2012.11.24. 18:14

Verseny helyett az életérzésé volt a főszerep

Zalakaros - Tetszetős veteránok és tuningolt versenyautók várták a zalakarosi autós élményhétvégére látogatókat, ahol az autósport és a freestyle életérzés került reflektorba.

Ziegler Anita

Igaz, a vasárnapi verseny elmaradt, azért kaphattak némi ízelítőt a versenyautók szerelmesei az „örömautózás” élményéből, hiszen a zalakarosi Termál út négy sávját szombat este birtokba vették a "felpöckölt" járgányok. Mint azt Kovács Zoltán, a szervező Pro-Log Autósport Egyesület elnöke elmondta, a vasárnapra tervezett versenyautós sprintjellegű futamokra nem kapták meg az engedélyt, mert az egyesület biztonsági tervei hiányosak voltak.

Kalamár János egy Skoda Spartak-ban helyezkedik Gulyás Béla és Varga László figyelő tekintete mellett (Fotó: Szakony Attila)


- Kárpótlásul egy kis szlalombemutatóval készültünk, mely során nem értékeltünk, inkább az életérzésre helyeztük a hangsúlyt. Ami a terveinket illeti, már javában "gyúrunk" a jövő évben tervezett amatőr rally kupára, valamint folyamatosan fejlesztjük versenyzői gárdánkat, az autóépítés pedig természetesen, állandó elfoglaltságot jelent egész évben - tudtuk meg Kovács „Kokó” Zoltántól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!