Hírek

2012.11.27. 13:52

Fotók: tehergépkocsik és személyautó ütközött

Fenékpuszta - Ketten súlyosan, négyen pedig könnyebben megsérültek kedden a 71-es főúton Fenékpusztánál, amikor két teherautó és egy személygépkocsi összeütközött - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke.

Szabó Judit

Rendőrök és tűzoltók dolgoznak annál a balesetnél, amelyben összeütközött egy személyautó és két teherautó a 71-es úton, Keszthely közelében 2012. november 27-én. Az egyik teherautó rakománya tőzeg volt, ami az úttestre ömlött.
MTI Fotó: Varga György


Műszaki szakértő dolgozik annál a balesetnél, amelyben összeütközött egy személyautó és két teherautó a 71-es úton, Keszthely közelében 2012. november 27-én. Az egyik teherautó rakománya tőzeg volt, ami az úttestre ömlött.
MTI Fotó: Varga György

Két ember súlyosan, négy pedig könnyebben sérült abban a balesetben, mely a 71- es úton Fenékpuszta közelében. A vizsgálat szerint egy személygépkocsi haladt Keszthely irányába és eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol frontálisan ütközött egy nyerges vontatóval. Utóbbi vezetője, hogy elkerülje a balesetet, félrerántotta a kormányt, és összeütközött egy szabályosan közlekedő hűtőkocsival.

Az ütközés következtében a nyerges vontató felborult és a rakománya úttestre borult, emiatt az utat teljes szélességében lezárták.

A balesetben a hűtőkocsit vezető férfi és a személygépkocsi egyik utasa, egy idős nő súlyosan, míg a sofőrje, egy 67 éves nő és a nyerges vontató vezetője, valamint utaskísérője könnyebben megsérült.

A baleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

 


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!