Hírek

2012.09.04. 16:29

Baracskai József : "Mi vagyunk a világ ellen"

Nagykanizsa - Az előző kormány elismert volt Európában szemben a mostanival, ami teljesen elszigetelődik, erre jó példa a baltás gyilkos kiadatása - mondta kedden Baracskai József a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője a Móricz művelődési házban tartott fogadóóra előtti sajtótájékoztatóján.

Benedek Bálint

- Végre már tudomásul kellene vennie Orbán Viktornak, az a szabadságharc, amit ők meghirdettek megbukott, jelentem egyedül maradtunk - folytatta az országgyűlési képviselő. - Nem a világ van ellenünk, hanem mi vagyunk a világ ellen. S érdeklődve figyeljük az IMF megállapodás kimenetelét, de nagyon úgy tűnik, hogy a szakemberek nem akarnak szóbaállni ezzel a kormánnyal.

Baracskai József szerint Nagykanizsa olyan, akár a Demokratikus Koalíció, hisz itt egy erős munkásréteg szociáldemokrata értékrenddel, a liberális polgárság és konzervatív értelmiség él együtt. Ráadásul több tíz milliárd forintos fejlesztés került a dél-zalai városba.

A politikus pusztán annyit kér az emberektől, hogy nézzék meg a mostani fizetésüket, a benzinszámlájukat és hasonlítsák össze az életszínvonalukat a három évvel ezelőttivel. Szerinte világosan látszik, hogy csúszik le az ország, s ez ellen a mi kormányunk szinte a füle botját sem mozdítja.

Baracskai József tájékoztatójában kitért arra is, hogy ősszel a DK ismét aktivizálja magát, s nem csak országosan, hanem a megye több pontján is tartanak fórumokat. Ezzel pedig egyetlen céljuk van, hogy az Orbán rezsimet az ország érdekében minél hamarabb leváltsák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!