Hírek

2012.08.17. 08:14

Látogatói csúcsra tör az AquaCity (x)

Zalaegerszeg - Az AquaCity ez évi fürdővendégeinek száma augusztus 14-én elérte a tavalyi teljes szezonban mért látogatottságot – tájékoztatta csütörtökön a Zalai Hírlapot Kugler László.

Hajdu Péter

Az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője elmondta: az említett dátumig 65 ezer fürdővendég fordult meg a vízi komplexumban, és ez kivételes adat.

– Tavaly vettük át az AquaCity üzemeltetését, és a korábbi évek csökkenésével szemben, a kedvezőtlen időjárás ellenére is 13 százalékos bővülést értünk el az előző évhez képest. Most bizonyossá vált, hogy ezt az emelkedő látogatottsági tendenciát még fokozni tudjuk, hisz´ a szezonból hátravan még közel három hét. Előfordulhat, sőt reméljük, hogy a fürdő tízéves történetében a vendégszám alapján idén sikerül egy dobogós helyet elérnünk. Ez egy nagy pillanat az életünkben.

Az ügyvezető szerint a magas látogatószámban nyilván szerepet játszik a kedvező időjárás, de mellette más is.

– Nagy gondot fordítottunk a létesítmény rendezettségére, tisztaságára, a virágosításra, a víz minőségére. Emellett meghatározó volt új árpolitikánk, ami nagy változást hozott, különösen a zalaegerszegiek körében, a kedvezmények hatására. Látványos növekedés indult meg az egerszegi vendégkörben, ma már társasági eseménynek számít egy jóidős nyári nap az AquaCityben – mondta Kugler László.

Az eredmény elérésében fontos momentumként említette a megújult marketingmunkát, többek között a Pannon Lapok Társaságával való együttműködést, és az interneten, országos tévében, közterületeken való megjelenést. Idén átalakították a vendéglátási koncepciót is: az egymással versengő kis büfék helyett komplex rendszer jött létre. Ebben minden pult mögött mást és mást lehet kapni, a gyorsbüfétől kezdve az éttermi, cukrászdai, drinkbár színvonalú kínálatig.

– A koncepcióváltás része volt a szórakoztató programok szervezése, mint az előttünk álló hétvégén is. Szombaton jótékonysági napot tartunk, vasárnap extrém sportnap, hétfőn koncertnap lesz. A következő hét péntekén itt lesz a Zala Szépe választás, majd az azt követő héten Facebook-napra kerül sor – sorolta Kugler László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!