Hírek

2012.07.15. 05:52

Tízéves az AquaCity: több ezren ünnepeltek a Neotonnal (fotókkal)

Zalaegerszeg - Már kora délután csordultig telt a megyeszékhelyi AquaCity parkolója, közel háromezer vendég érkezett, hogy részt vegyen a csúszda és élménypark születésnapi partiján.

Magyar Hajnalka

A galériáért kattintson a képre!

Nem sokkal két óra előtt Gyutai Csaba polgármester megszegte az élményfürdő cápát formázó születésnapi tortáját, s köszöntötte a tízéves fennállását ünneplő intézményt. A tortát egyébként, kedves gesztusként egy tízgyermekes budapesti család fogyaszthatta el, amely épp e napon látogatott el a vízi vidámparkba.

A program részeként köszönthették a fürdő 700 ezredik látogatóját. Németh Éva Sopronból érkezett a párjával, s számos ajándékkal távozhatott.

A galériáért kattintson a képre!

Közben a strandmedence melletti színpadon már javában hangolt a Neoton Família. Csepregi Évától megtudtuk, egy délutáni, szabadtéri fellépés másféle kihívást jelent a zenekar számára. mint a fényárban úszó esti színpad, de örömmel jöttek, s hozzák a formájukat. Nyárias, laza műsort állítottak össze, amiből persze nem hiányozhattak a klasszikus Neoton-slágerek, de több, ritkábban hallható nótájuk is felcsendült. Például a közelgő olimpiára való tekintettel a Maraton című. Elmondta még, számos meghívással bírnak, a közelmúltban többször fordultak meg Szlovákiában és Erdélyben is. Első számként a Kétszázhúsz felett... csendült fel, s a lelkes közönség nagy élvezettel ringatózott a zene és a medence hullámain egyaránt.

Elmarad a tűzijáték a zalaegerszegi AquaCity Vízicsúszda- és Élményparkban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!