Hírek

2012.06.03. 08:04

Zalai sikerek Csíkszeredából

Csíkszereda - Az erdélyi településen rendezte meg az Európai Sport Hagyományőrző Egyesület, a Dr. Mező Ferenc Olimpiai Baráti Kör és a Hargita Megyei Sportigazgatóság a XI. Országos Sporttörténeti Vetélkedő közép-európai döntőjét.

Kerkai Attila

A magas színvonalú vetélkedő döntője egyben zalai sikert is hozott, ugyanis a nagykanizsai Kis János végzett az élen, míg az egerszegi Gyuk György a negyedik helyen zárt.

A csapatok összevetésében a magyarországi küldöttség végzett az élen, melynek a két zalai résztvevő is tagja volt, így Kis János és Gyuk György mellett Somlai Attila (Lepsény), Csapkó Zoltán (Edelény) örülhetett a sikernek. A második helyen Erdély csapata, a harmadikon pedig a Délvidék együttese zárt.

Az értékes díjakat Ráduly Róbert Kálmán, Csíkszereda polgármestere adta át a helyezetteknek.

A rendezők örök élményt nyújtó kirándulásokat is szerveztek a résztvevőknek: a Parajdi Sóbánya, a Gyilkos- tó és a Békás-szoros megtekintése remek kikapcsolódást nyújtott a résztvevőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!