Hírek

2012.06.19. 13:30

Szatírt fogtak Zalaegerszegen

Zalaegerszeg - A férfi három fiatal lánynak mutogatta magát Zalaegerszegen hétfő este. A lányok fiúismerőse kergette el a szatírt, és hívta a rendőröket, akik hamarosan el is fogták a további szeméremsértő vétségekkel is gyanúsítható férfit.

zaol.hu

Hétfőn este érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a zalaegerszegi Köztársaság úton egy férfi a nemi vágyának kielégítése céljából három fiatalkorú lány előtt szeméremsértő módon mutogatta magát, majd lehúzott nadrággal önkielégítést végzett. A lányoktól sétálás közben lemaradó fiúismerősük eközben utolérte őket, és üldözőbe vette a magamutogató férfit, akit szem elől vesztett, miközben telefonján értesítette a rendőrkapitányságot.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a férfi felkutatását, akit a részletes személyleírásnak köszönhetően egy közeli utcában hamarosan elfogtak. A hétfői eseten túl, a rendőrség a 26 éves férfit további kettő, hasonló módon elkövetett szeméremsértés vétség elkövetésével gyanúsítja, melyeket a rendelkezésre álló információk szerint június hónapban Zalaegerszeg Kertvárosi városrészben követett el. Az eljárás során a nyomozóhatóság vizsgálja azt is, hogy a férfi lehetett-e elkövetője korábbi, hasonló bűncselekményeknek.

 

A rendőrség kéri a lakosságot, amennyiben valakinek hasonló bűneset elkövetéséről van tudomása, esetlegesen annak sértettjévé vált, és eddig nem jelezte a hatóság felé, tegyen bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47.), vagy tárcsázza a 92/311-510-es telefonszámot, illetve a  107-es, vagy 112-es segélyhívót!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!