Hírek

2012.06.19. 11:30

Figyelem, erőszakos közösülés két elkövetőjét keresi a zalai rendőrség!

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat erőszakos közösülés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

zaol.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2012. június 14-én 12.55 óra körül Zalaegerszegen, a Landorhegyi Általános Iskola mellett lévő buszmegállóban két ismeretlen fiatal férfi megszólított egy ott várakozó középiskolás lányt. Ezt követően a Déryné, Puskás Tivadar és a Gasparich utcán keresztül a Madách utcába mentek. Onnan a korábbi Pais Dezső Általános Iskola főépülete és uszodaépülete közti füves részre menve a lány ijedtségét és védekezésre képtelen állapotát kihasználva erőszakoskodni kezdtek vele. Cselekményüket követően a lány megkísérelt elmenekülni és segítséget kérni, de a két elkövető utánament és a Déryné utcán keresztül a Göcseji útra kísérték.

A sértett által adott személyelírások alapján az alábbi, 18-20 év közötti férfiakat keresi a Rendőrség: egyikük kb. 180-185 cm magas, kopasz, izmos, kisportolt testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor narancssárga-fehér csíkos, felirat nélküli, galléros pólóinget és farmertérdnadrágot viselt. Különös ismertetőjegye, hogy mellkasán nyakig érő, jelenleg nem ismert mintázatú fekete színű tetoválás volt, illetve a bal alkarján mintegy 8-10 cm nagyságú, vélhetően skorpiót ábrázoló tetoválást viselt.

A grafikán látható másik férfi kissé alacsonyabb, szintén izmos testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor arca borostás volt, valamint piros színű baseball sapkát, fehér pólóinget és farmer anyagú térdnadrágot viselt.

Kérjük, hogy aki a fenti személyeket látta, vagy a bűncselekményről bármilyen, a nyomozást segítő információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen (Zalaegerszeg, Balatoni út 4.), vagy tárcsázza a díjmentesen hívható, üzenetrögzítővel is rendelkező 06/80/200-492-as telefonszámot, vagy a 107-es segélyhívót!

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!