Hírek

2012.05.16. 19:49

Indul a Gyermek élményváros program

Lenti (gyf) - Ötletpályázatot hirdet fiatalok részére a Lenti és Vidéke Fejlesztési Ügynökség. A szervezet azt várja a 10-25 éves generációktól, hogy segítsék élhetőbbé tenni a települést.

Gyuricza Ferenc

Mindezt Kovács Károly, a fejlesztési ügynökség ügyvezetője mondta el a Zalai Hírlapnak, aki az általuk koordinált, európai uniós támogatással megvalósuló City Cooperation projekt elemeinek egyike a Gyermek élményváros program, mely keretében hét magyarországi városban - köztük Lentiben, Zalalövőn és Letenyén is - ifjúságot érintő fejlesztések indulnak.

- Azt várjuk a fiataloktól, vázolják fel, véleményük szerint mi módon lehetne az új művelődési házat élettel, újszerű ifjúsági lehetőségekkel megtölteni - magyarázta Kovács Károly. - Azt is megírhatják, miként alakítanának ki ifjúsági közösségi teret a város szélén álló alkotóházban és annak környezetében, de a művelődési ház melletti épületre is várunk ötleteket. A három javasolt tematika mellett továbbá hasonló elképzeléseket is szívesen fogadunk. A pályázatok benyújtási határideje május 27.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!