Hírek

2012.04.20. 02:25

Kereszteződésben versenyeztek a rendőrök

Síppal, bottal versenyeztek a rendőrök - meg persze a közlekedők - csütörtök délben a megyeszékhelyen a Göcseji út és Köztárság útja kereszteződésében.

Arany Gábor

Ott zajlott ugyanis a karos forgalomirányító verseny megyei döntője, amelyre tizenegy közlekedési rendőr nevezett be. Az elméleti megméretés után 10-10 percig kellett vezényelniük a forgalmat a megszokott jelzőlámpák helyett a város eme frekventált csomópontján, amelynek átadása óta még egyszer sem kellett a rendőröknek átvenni a vezérlést.A közel kétórás intermezzo azt is megmutatta, a közlekedők jelentős részére ráférne a rendszeres gyakorlás. Nem egy esetben hiába harsant fel még a sípszó is, nem tisztult nekik a kép. A versenyben legjobbnak Kustán László, az autópálya alosztály zászlósa bizonyult. Ő vehet részt április 27-28-án az országos szakmai közlekedési versenyen, ahol motorkerékpáros kategóriában Nagy Tamás zászlós, az autósok között Sánta Szabolcs törzsőrmester (az autópálya alosztályon szolgálnak ők is) mellett képviseli megyénket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!