Hírek

2012.01.19. 19:50

Új csoportokkal az infokommunikációról

Álláskeresők és nyugdíjas korúak érdeklődnek főleg az infokommunikációs készséget fejlesztő előadások iránt - véli Farkas Szilárd, a területi eMagyarország-központ vezetője.

Horváth-Balogh Attila


A szakember elmondta: az általa irányított központ Zala különböző pontjain, aprófalvas településeken tart alap-, és emelt szintű infokommunikációs ismeretterjesztő előadásokat. A munka az utóbbi hetekben a tetőfokára hágott, s természetesen, az idén is folytatódnak az előadások. Az érdeklődők álláskeresés, számítógép-használat, szövegszerkesztés, táblázatkezelés és e-közszolgáltatások témákban sajátíthatnak el új ismereteket.
 
- Főként az álláskereséssel kapcsolatos előadások telnek nagy várakozással, ahol interaktív módon megosztjuk egymással a tapasztalatainkat - árulta el Farkas Szilárd.
Hozzátette: a továbbiakban újabb témákkal is foglalkoznak majd, s meg kívánják szólítani a kis- és közepes vállalkozásokat, a pedagógusokat, a hivatali dolgozókat, polgármestereket, jegyzőket, illetve a különböző civil szervezetek tagjait és a felnőttképzésben résztvevőket is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!