Hírek

2011.12.23. 18:08

Parkolási díj, prémiumok és vagyonmentés

Zalaegerszeg - A parkolási díjak 12 százalékos emelése nem indokolt, a kórház melletti parkolót viszont át kellene sorolni a legkisebb díjszabású övezetbe - mondta az MSZP-frakció közgyűlés utáni sajtótájékoztatóján Kiss Ferenc önkormányzati képviselő.

Horváth A. Attila

A politikus szerint meg kell szüntetni a Kossuth utcai kaotikus közlekedési állapotokat a posta-Petőfi utca szakasz forgalom-mentesítésével.  Erre talált most egy kis forrást a város, remélem, elindul az átalakítás.

Major Gábor képviselő kifejtette: mivel a város ezúttal is hiány nélkül tudott gazdálkodni, valószínűleg a kiadásokat újra felül-, a bevételeket pedig alultervezték. Szorgalmazta a városi cégvezetők prémiumjuttatásainak racionalizálását, továbbá hangsúlyozta, hogy a közgyűlésen sikerült elejét venni a strand más célú hasznosításának. Végül felhívta a figyelmet a város vagyonmentő harcára, amit az állammal szemben kénytelen vívni az oktatási intézmények átadása miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!