Hírek

2011.09.08. 15:09

Kamera elé az imázzsal! Alkotói pályázatot írtak ki Keszthelyen

Keszthely önkormányzata „Imázs- és reklámfilm Keszthely” címmel írt ki alkotói pályázatot, turisztikai célú anyag készítésére. A munkák a jövő szezontól lehetnek részei a városmarketingnek.

Horányi Árpád

Az alkotásoknak a város természeti és épített értékeinek turisztikai jelentőségére, a térség kulturális, sport- és szabadidős programjainak sajátosságaira kell fókuszálni oly módon, hogy az alkalmas legyen az üdülőváros népszerűsítésére, a marketingmunkában való felhasználásra.

A filmek szólhatnak a város múltjáról, jelenéről és a jövőbe tekintésről, az ezekhez kötődő eseményekről, a jellemző hangulatokról. Egyénileg és csoportban készített pályaművel lehet nevezni, az imázs illetve a reklám film külön kategóriaként szerepel.

A beadott anyagokat szakmai zsűri bírálja el, a bizottság tagjai közt ott lesznek a reklámszakma, a művészet és a társadalomtudományok képviselői. A kiírásban a tartalmi kívánalmakon túl részletesen szerepelnek azok a technikai feltételek is, melyeknek meg kell felelni.

A pályázatokat a jövő év április végéig lehet benyújtani, az eredményhirdetésre május végéig sor kerül. A verseny fődíja kategóriánként 150 ezer forint értékű, technikai felszerelésre fordítható ajándékutalvány. Az alkotásokra internetes közzététel révén nézői szavazatok is adhatók lesznek, ugyancsak kategóriánként egy-egy film kaphatja meg a közönségdíjat. 



Turizmus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!