Hírek

2011.08.14. 14:35

Tiszta horror: sikítás és ijesztegetés az AquaCityben (képgalériával frissítve)

A zalai megyeszékhely is csatlakozott idén a strandok éjszakája című programhoz. Aki pénteken éjszaka kilátogatott a víziparadicsomba, számos vidám program közül válogathatott.

Arany Horváth Zsuzsa


Az éjszaka a "nincsen cápaveszély" szlogent viselte, ennek jegyében a gyerekek bemelegítésként a Cápamese című filmet láthatták, a felnőttek a Cápa IV.-en borzonghattak, miközben sötétedés után horrorfilmek megelevenedett figurái ijesztgettek a medencék körül.

A lelkes, jobbára ifjú közönség tapsolhatott Tóth Zoltán budapesti illuzionista trükkjeinek, aki összebilincselt kézzel "csobbant" a medence vízébe, hogy aztán sértetlenül kerüljön elő a másik oldalon. A sikító versenyre is számosan neveztek be, s kaptak értékes ajándékokat 135 decibel feletti teljesítményükért.


A mókás attrakciók mellett Bánfalvi Péter csillagász és távcsöve segítségével gyönyörködhettek a jelen lévők a hullócsillagokban, a Perseida meteorraj vonulásában valamint a teliholdban.

A program szervezője, Pál Petra, az aquapark marketingvezetője elmondta, hagyományt szeretnének teremteni azzal, hogy csatlakoztak a Magyar Fürdőszövetség országos kezdeményezéséhez.



Kapcsolódó cikkeink:

Idén Gyenesdiás lett a legkedveltebb nyaralóhely Zala megyében

Jutalom színötösöknek: 13 tanuló viheti el családját az AquaCitybe



Minden, ami Balaton


Nyár 2011


További zalai programok itt!


Fesztivál 2011


Turizmus dosszié

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!