Hírek

2011.08.18. 15:12

Pályázatok, 70 milliós sikerrel - Lesz műfüves pálya is

Két újabb sikeres pályázatról, s ezáltal 70 millió forintos támogatásról számolt be csütörtökön Cseresnyés Péter Nagykanizsa polgármestere: a város 50 milliót nyert a Jövőnk az ifjúság című program folytatására, 20 milliót pedig egy műfüves pályára.

zaol.hu

Mint azt Cseresnyés Péter elmondta: a Jövőnk az ifjúság II. elnevezésű projekt legfontosabb célja a városban élő,  főként a  hátrányos helyzetű fiatalok képességeinek fejlesztése, hogy minél sikeresebben készüljenek fel a pályaválasztásra és minél eredményesebben lépjenek be a munkaerő-piacra. A projektben  a városi diákiroda mellett többek közt a rendőrség, a könyvtár, a cigány kisebbségi önkormányzat is részt vesz. A program keretében különféle tanácsadásosokat, nyelvi tréningeket szerveznek majd a fiataloknak, de városi diáklapot is szerkesztenek majd a fiatalok.

A polgármester beszámolt arról is, hogy rövidesen megérkezik a támogató nyilatkozat a Hevesi-iskolába tervezett műfüves labdarúgó pálya kialakításához, melyet  20 millió forintos pályázati támogatásból valósít meg az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!