Hírek

2011.07.08. 17:03

Kedvezőtlen változásról küldenek csak levelet

Törvényességi észrevételt tett a Zala Megyei Kormányhivatal a fürdővárosi önkormányzat idei költségvetési rendeletének felülvizsgálatát követően - erre pénteken reagáltak a zalakarosi képviselők.

Szalabán Attila

A megyei kormányhivatal megállapította, hogy a zalakarosi költségvetési rendelet nem tartalmazza a hitelműveletekkel kapcsolatos hatásköröket. A jogkörrel kapcsolatos szabályozás egyébként azért maradt el, mert az eredeti büdzsében nem számoltak hitelfelvétellel. A pénteki ülésen a zalakarosi képviselő-testület mindenesetre elfogadta a szükséges módosításokat.

A zalakarosi testület a rendezési terv változásával kapcsolatban az érintettek értesítési módjáról is határozott. Novák Ferenc polgármester javaslatára a jelenlévők úgy ítélték jónak, ha az érintettek értesítése a helyben szokásos módon történik a jövőben, hivatalos levél küldésére csak azokban az esetekben kerül sor, amikor a rendezési terv módosítása kedvezőtlenül érinti az ingatlantulajdonosokat, vagy ha konkrét címhez köthető a változtatás. A testületi ülésen még számos kérdésről tárgyaltak zárt ajtók mögött a képviselők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!