Hírek

2011.06.24. 16:30

Sikert könyvelt el a Jobbik

Sikerként értékeli a Jobbik Zalaegerszegen, hogy a helyi szociális rendeletre vonatkozó javaslatukat - az kaphasson bérpótló juttatást, aki rendben tartja lakókörnyezetét - a közgyűlés kisebb módosításokkal befogadta.

Horváth A. Attila

Pintérné Kálmán Marianna, a Jobbik önkormányzati képviselője mondta ezt a pártszervezet pénteki sajtótájékoztatóján. Kifejtette: így megszűnhetnek az áldatlan állapotok, érvényesülhetnek a szomszédok jogai és nőhet a komfortérzet. Emellett szeretnék elérni, hogy hasonló feltétele legyen a rendszeres szociális segélyek kiutalásának is.

Pete Róbert képviselő jelezte: a közgyűlésben is szóvá tették, hogy a Mártírok útja és a Göcseji út csomópontjának építésénél megint nem helyi cégek kaptak lehetőséget.
 
- Szomorúan vettük tudomásul a választ, hogy a közbeszerzési törvény alapján ennek így kell lennie. A városvezetésnek és a képviselőknek mindent meg kell tenniük azért, hogy a város által megrendelt munkákat egerszegi vállalkozások végezzék el. El szeretnénk érni továbbá, hogy ne kaphasson megrendelést olyan cég, amelyik korábbi munkái során nem fizette ki az alvállalkozóit - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!