Hírek

2011.05.04. 05:39

Ünnepélyesen letette az esküt az új önkormányzati képviselő

Letette a képviselői esküt Vatali Ferenc, a határ menti város, Lenti önkormányzati képviselő-testületének új tagja. Az ünnepélyes ceremóniára a tegnapi soron kívüli ülésen került sor.

Gyuricza Ferenc

Dr. Molnár Sándor kormánytisztviselői kinevezése miatt lemondott képviselői mandátumáról, egyben bizottsági és városrészi önkormányzati tagságáról is. A városi önkormányzatba helyére a tavaly őszi helyhatósági választások során 1306 szavazattal a kilencedik . helyen végzett Vatali Ferenc (Fidesz-KDNP) került. Képviselővé válásával a lenti testületben a pártpolitikai erőviszonyok nem változtak.

A személyi változások miatt módosult a lentikápolnai és mumori városrészi önkormányzatok összetétele is. Előbbi élén Vatali Ferenc váltotta az eddigi elnök Héra Józsefet, aki dr. Molnár Sándor elnöki feladatait vette át a mumori városrészi önkormányzatban. A lentikápolnai településrészi képviselő-testület új külsős tagja Molnár Attiláné lett. A kulturális és ügyrendi bizottság szintén külsős tagjának Gál Elekné óvodavezetőt választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!