Hírek

2011.05.17. 14:57

Fájdalmak és kínok nélkül, csendben ment el: Tamás Olivér meghalt

Egykori képzőhelyén, a nagykanizsai DKG-EAST Zrt.-nél is gyűjtés indult a borsfai Tamás Olivér javára. A pénzt hétfőn vitték el hozzá ám sajnos, Olivért már nem találták otthon. A 24 éves rákbeteg fiatal szombatról vasárnapra virradó éjszaka elhunyt Borsfán.

Horváth-Balogh Attila

A fiatalember küzdelmeiről lapunk is beszámolt május 4-én. Akkor azt írtuk, hogy az anyagi nehézségekkel küzdő családot (Olivért és az őt egyedül nevelő édesanyját) az egész falu segíti.

Írásunk nyomán újabb támogatók jelentkeztek, s cikkünk hatására a nagykanizsai DKG-EAST Zrt.-nél is gyűjtést indítottak, ahol Olivér ipari tanulóként gyakorlati idejét töltötte. Balogh József, az üzemi tanács elnöke elmondta: sokan adtak, köztük maga a cég is, az összegyűlt pénzt pedig a család számlájára utalják. Sajnos azt, hogy személyesen adják át neki, Olivér már nem érhette meg, szombat éjjel meghalt.

Benkő Zoltánné, az Élet Szolgálat Egyesület munkatársa elmondta: az utolsó napokban már nem voltak fájdalmai. Szombat este lefeküdt, s másnap reggel abban a testhelyzetben találták meg, ahogy elaludt. Fájdalmak és kínok nélkül, csendben ment el. Az adományokat  melyekért köszönet mindenkinek a temetésre, illetve síremléke elkészítésére fordítják, mondta Benkő Zoltánné.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!