Hírek

2011.03.31. 15:29

Hármas ikrek születtek Hévízen (fotókkal)

A napokban költözhettek haza a szülészetről édesanyjukkal Hévíz legifjabb polgárai: a Géri család hármas ikrei.

Horányi Árpád

Bence, Bálint és Gergő február végén látta meg a napvilágot. A szülők, Géri Judit és Géri Csongor életébe határtalan boldogságot hoztak a kicsik, akik a nagy szeretetre szép egyenletes gyarapodással, nyugodt alvással reagálnak. Az egyszerre nagycsaládossá vált Gériéket a napokban látogatta meg Papp Gábor polgármester és Őry Rózsa hivatali kabinetvezető, kifejezve, hogy Hévíz városa és vezetése a legnagyobb értéknek tartja a gyermekvállalást.


- Ötgyermekes családapaként jól tudom, hogy az öröm mellett mennyi teher is hárul a szülőkre - mondta Papp Gábor, hozzátéve, hogy a hármas ikrek érkezése kapcsán az önkormányzat minden támogatást megad a kezdeti időszakban ahhoz, hogy megkönnyítse a szülők mindennapjait.

A közeljövőben egyeztetnek arról, hogy milyen segítségre van leginkább szükség: ez lehet ebédszállítás, bevásárlás, takarítás és hasonló feladatok vállalása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!