Hírek

2011.03.18. 07:04

Elfogadták a költségvetést Letenyén

Szinte minden a takarékosság körül forgott a letenyei önkormányzat tegnap esti ülésén, melyen második fordulóban tárgyalta, s el is fogadta a város idei büdzséjét a testület.

Kelemen Valéria

Halmi Béla polgármesteri tájékoztatójában elhangzott: a letenyei jegyzői állásra a megadott határidőig 12 pályázat érkezett, a komposztáló edényeket kiszállították a programra jelentkező családok zöméhez, s a város első embere február 1-jétől lemond a polgármesteri költségtérítéséről, így takarítva meg Letenyének havi 92 ezer forintot. A képviselők a kiegészítésekkel együtt egyhangúlag fogadták el a polgármesteri beszámolót, s két tartózkodással az önkormányzat 2011. évi büdzséjét. A költségvetés bevételi főösszegét 775 millió 456 ezer forintban, kiadási főösszegét 931 millió 887 ezer forintban állapították meg, így mintegy 4 millióval csökkentették az első fordulóban még 160 milliós nagyságrendű költségvetési hiányt.

A továbbiakban megtárgyalták és elfogadták a pályázati támogatással elkészült városrendezési tervet, az önkormányzati kft. (ÉKKÖV) közszolgáltatási szerződéseit és a Gondozási Központ átszervezési javaslatát. A lakbérekről szóló önkormányzati rendelet módosítását a következő testületi ülésen újratárgyalják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!