Hírek

2011.03.31. 17:58

Egységesítik a reklámok megjelenését Keszthelyen

A keszthelyi városvezetés példa értékűnek tekinti azt a gyakorlatot, hogy a települések a reklámhordozók használata tekintetében is törekednek az egységes, esztétikus megjelenésre.

Horányi Árpád

Egyebek mellett a közterületeken való hirdető-rendszerek elhelyezését szabályozó rendelet módosításáról is tárgyalt csütrötökön a városházán tartott soros ülésén a képviselő-testület. Úgy döntöttek, hogy a reklám célú igénybevételi lehetőségek tervezésére meghívásos pályázati eljárást folytatnak le.

A határozat szerint a kiírást öt cégnek küldik meg, ajánlattételi lehetőséget kínálva. A lebonyolítás a közbeszerzési szabályzat szerint történik, figyelemmel az önkormányzat vagyonhasznosításról szóló rendelkezéseire is.

Tárgyalt a testület továbbá  az általa fenntartott intézmények épület-felújításairól, amelyek kiadásaihoz idén 20 millió forint áll rendelkezésre. Ennek kisebb részét kapják közvetlenül az intézmények, 11 milliót a gazdasági ellátó szervezeten keresztül használhatnak fel, 200 ezer forintból tartalék keretet képeznek. Állást foglaltak a képviselők a keszthelyi rendőrkapitányság vezetőjének kinevezése ügyében: a városvezetés egyetértését adta Prok József alezredes  támogatásához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!