Hírek

2011.02.03. 16:59

Módosul a forgalmi rend Keszthelyen

Hamarosan elkezdődnek a belvárosi rekonstrukciós munkák, ezek megindulásával együtt a forgalmi rend és a buszközlekedés is módosul Keszthelyen.

Horányi Árpád

A városvezetés még e hónapban átfogó lakossági tájékoztató napot szervez, melyen elhangzanak a részletes információk, minden érdeklődő választ kaphat kérdésére, térképes tájékoztató kiadványon is követhetők lesznek a változások. Márciusban egyszerre indul el a felújítás a tér nyugati oldalán a gyógyszertár előtt, a taxiállomásnál, a Szentháromság- szobor körül, a templomnál és a Várkertben.

A Kossuth utca felől ezalatt nem lesz lehetséges az áthajtás a Bem és az Erzsébet királyné utcák irányába. A Kossuth utcáról továbbra is megközelíthető lesz a Széchenyi utca, és az Erzsébet királyné utcából is szabad átjárás lesz a Bem utca felé. A jövő hónap közepétől megszűnik a Fő téren áthaladó buszközlekedés, ezzel összefüggésben változnak a járatok útvonalai. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!