Hírek

2011.02.15. 14:15

Figyelem! Fokozott rendőri ellenőrzés Keszthelyen

Február 17-én, csütörtökön 11 órától fokozott ellenőrzést tart a rendőrség Keszthelyen, illetve környékén. Az ellenőrzés legkésőbb 22 óráig tart majd, s ruházat-, csomag- valamit járműátvizsgálásra lehet számítani.

zaol.hu

Február 17-én a Helikon Kastélymúzeum és a Magyar Numizmatikai Társulat szervezésében rendezik „Az iszlám világ 14 évszázadának pénzei” című kiállítást.  Tekintettel a rendezvény jelentőségére, a meghívott vendégek kiemelt társadalmi pozíciójára, a Keszthelyi Rendőrkapitányság a rendezvény ideje alatt fokozott ellenőrzést tart.

A hatóság közlése szerint az ellenőrzés Keszthely város teljes közigazgatási területére, különösen tekintettel a Pál utca - Hévízi út -Sopron utca - Kastély utca - Georgikon utca által határolt területre és a felsorolt utcák megközelítését lehetővé tevő belső utcákra terjed ki.  Továbbá ellenőrzik a 76-os és 71-es számú főközlekedési útvonalak kereszteződésétől, a Zala és Somogy megyék határát jelző táblától, a 71-es főútvonal mentén Fenékpuszta - Keszthely, Fenéki út - Festetics út- Béri Balogh Ádám utca - Bercsényi Miklós utca -Pál utca- Bástya utca -Sopron utca  -Kastély utca útvonalakat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!