Hírek

2011.02.16. 06:00

A szépészet Helikonja

Első ízben rendez fodrász és kozmetikus szakmában regionális versenyt a keszthelyi Asbóth Sándor Szakközépiskola. Az eseményre a szépészeti „műfaj” dunántúli képviselőit várják.

Horányi Árpád

A rendezvény március 6-án, a város nyilvánossága előtt zajlik majd a Balaton Színházban, kapcsolódva a Goldmark Károly Művelődési Központ által immár 3. alkalommal szervezett Nők hete programjaihoz. Fonyódi Erika, a képző intézmény szaktanára elmondta, hogy a versenykiírást elküldve, a Dunántúlról meghívták mind a 27 társiskolát, ahol a szóban forgó két szakmában képzés folyik. Több mint 300 fő részvételére számítanak, köztük már végzettek jelentkezésére is. A versenyt diák és felnőtt korosztály számára hirdették, körükben mindösszesen 17 kategóriában folyik majd a versengés. Hajviseletekben készül vizeshullám, színházi konty, lesz klasszikus, trendi és extrém vágás. A kozmetikai fantáziák közt szerepel a Helikoni Ünnepségek alkalmához illő nappali sminkkészítés, estélyi arckikészítés, Játék az élet címmel pedig bármi egyéni ötletet megvalósíthatnak a nevezők a modelljeiken. A zsűrizést az esemény rangját fémjelző, s a pártatlanságot garantáló mesterek, világbajnoki címet viselők végzik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!