Hírek

2011.01.24. 19:00

Végső elkeseredés: egy 12 éves fiú le akart ugrani a negyedikről

Egy négyemeletes nagykanizsai társasház tetejéről akart leugrani hétfőn délután egy 12 éves fiú. A tragédiát a rendőrök, a mentők és a tűzoltók közösen akadályozták meg, az általános iskolás gyereket sértetlenül hozták le a tetőről.

Sámel József

- Éppen a boltból jöttem kifelé, amikor egy kisfiú odalépett hozzám és segítséget kért, mert mint mondta, az unokatestvére felment a tetőre, hogy leugorjon - mesélte a környéken lakó Tánczos Istvánné.  - Mást nem tudtam tenni, azonnal hívtam a rendőrséget.

A fiatal fiú a Bartók utca 10. szám alatti társasházat nézte ki magának, állítólag az egyik lakó kaputelefonnal nyitott ajtót a gyereknek, aki ezt követően a tetőre ment.

 

- Ádám már többször mondta, hogy véget akar vetni az életének, valószínűleg azért, mert nemrég egy autóbalesetben meghalt az édesapja és a kishúga  - árulta el a fiú unokatestvére, aki alapvetően azért kísérte el barátját a társasházhoz, hogy megakadályozza a tragédiát. Ez végül sikerült is neki, hiszen a segítség időben érkezett.

A 12 éves fiút a mentők, a tűzoltók és a rendőrök épségben hozták le a tetőről. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a tetőre kivezető csapóajtó miért nem volt lelakatolva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!