Hírek

2011.01.18. 03:25

Főorvosok vonulnak nyugdíjba

A Kanizsai Dorottya Kórház több osztályvezető főorvosa is nyugdíjba vonul a közeljövőben. Az egészségügyi intézmény vezetése már megtette az intézkedéseket a betegellátás zavartalan biztosítása érdekében.

Szalabán Attila

Mint azt dr. Fröhlich Klárától, a Kanizsai Dorottya Kórház szóvivőjétől megtudtuk, három osztályuk vezetői státusára is álláspályázatot írtak ki, mivel azok irányítói elérték a nyugdíjkorhatárt. A nagykanizsai egészségügyi intézmény csecsemő- és gyerekosztályát jelenleg dr. Baranyi Enikő, az általános sebészeti osztályt prof. dr. Bátorfi József (aki egyéb-ként a kórház főigazgatója is), a gerontológiát pedig dr. Ruszwurm Andrea főorvos vezeti.Közleményében dr. Fröhlich Klára jelezte: a megfelelő és időbeni utánpótlás érdekében kerültek kiírásra az álláspályázatok. Azok elbírálása a jelenlegi osztályvezető főorvosok bevonásával történik majd meg. A szóvivő hozzátette: a nyugdíjba vonulók szakmai munkájára továbbra is igényt tart a Kanizsai Dorottya Kórház vezetősége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!