Hírek

2010.11.18. 18:06

Maradt a régi szolgáltató Zalaszentgróton

Szerda esti zárt ülésén bírálta el a hulladékszállítási tevékenység ellátására érkezett ajánlatokat a város képviselő-testülete. Eredményt csütörtökön hirdettek.

Sámel József

A közbeszerzési pályázatot egyébként még június elején írta ki az önkormányzat, az eljárás azonban több ok miatt húzódott, a kiírás csak szeptember elején jelenhetett meg. A dokumentációt négy cég váltotta ki, s közülük három nyújtott be ajánlatot. A bírálati szempontokra adott pontszámok alapján, s az árat figyelembe véve a tevékenységet eddig is végző társaság, a Zalai HUKE Kft. nyerte el. Ezt csütörtök délelőtt nyilvános keretek között jelentették be.

 Elfogadta  a  képviselő-testület Zalaszentgrót települési esélyegyenlőségi programját is, mely az Egészségügyi Központ fejlesztésére és korszerűsítésére vonatkozó pályázathoz kapcsolódik. A dokumentum helyzetelemzést és arra épülő intézkedési tervet tartalmaz, a programot pedig kétévente át kell tekinteni és szükség esetén felül kell vizsgálni.

A képviselők ezt követően Baracskai József polgármestert delegálták a keszthelyi kórház felügyelőbizottságába, dr. Schvarcz Csaba alpolgármestert pedig a Zalaispa társulás operatív tanácsába.  Ugyancsak ő helyettesítheti a polgármestert a ZalA-KAR Térségi Innovációs Társulás ülésein, rendezvényein.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!