Hírek

2010.11.26. 07:23

Madárláttán

Gömbös Dániel türjei és Molnár Csaba budapesti fotós alkotásaiból nyílt kiállítás a minap Városi Művelődési Központ aulájában Zalaszentgróton. A tárlaton 40 természetfotó tekinthető meg.

Sámel József


- Az első kiállításom, bevallom, egyedül nem akartam bevállalni, ezért hívtam segítségül Molnár Csaba barátomat, akivel az interneten ismerkedtem meg, természetesen a fotózás témakörében - mondta Gömbös Dániel. - Bár a természet mindig érdekelt, csupán két esztendeje fotózok komolyan. A célközönség a madarak, szeretném a térségben fellelhető összes fajt megörökíteni. Jelenleg 52-nél tartok, több ritkaságot - parlagi sast, hegyi fakuszt - becserkésztem már, de akad még jócskán fotózni való.

Molnár Csaba nyugdíjas fotós, ő nem csupán a természetet, hanem az épületeket is szívesen kersi fel, s fényképezi. Gömbös Dániellel együtt az térségben is kirándultak gépeikkel, s persze a fotókat egytől-egyig ki is értékelik. Annak ellenére is, hogy a stílusuk különbözik.



További zalai programok itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!