Hírek

2010.09.21. 06:00

Mit tett a pénzért? Számon kérték Cseresnyés Péter fizetését

Cseresnyés Péter országgyűlési és alpolgármesteri fizetésével kapcsolatos véleményt fogalmaztak meg , s tettek közzé az MSZP és az MSZDP kanizsai szervezetei.

Szalabán Attila

A MSZP és a MSZDP szerint a kanizsaiaknak jogában áll tudni, hogy Cseresnyés Péter országgyűlési és alpolgármesteri fizetése, költségtérítése havonta közel 2 millió forintba kerül az adófizetőknek, s az alpolgármesteri fizetést közel két évig úgy is felvette Cseresnyés Péter, hogy a munkáltatója a teljes hatáskörét megvonta. Felszólították az alpolgármestert, adjon számot arról, mint tett 4 évig a közel 100 millió forintért.

- Tárgyalásaim eredményeként például a napokban jelenthettük be egy cégvezetővel közösen, hogy 300 új munkahely létesül a városban. Más egyeztetések is folynak, és mindent megteszek, hogy a kormánnyal együttműködve elérjük Nagykanizsán a teljes foglalkoztatottságot a következő önkormányzati ciklus végéig - reagált Cseresnyés Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!