Hírek

2010.08.21. 09:30

Novák Ferenc a Fidesz zalakarosi polgármesterjelöltje

Novák Ferenc, a közösségi ház igazgatója a Fidesz–KDNP helyi alapszervezetének polgármesterjelöltje – tájékoztatott Deutschné Lang Erika, a zalakarosi alapszervezet elnöke.

Sámel József

A Fidesz városi szervezetének fő célkitűzése a lakosságközpontú önkormányzatiság felépítése, a közösségi érdekek mentén történő várospolitika megvalósítása, illetve a szakmaiság előtérbe helyezése a település fejlesztése, irányítása során. Ezen szakmai szempontok kaptak hangsúlyt  a képviselőjelöltek összeállításakor is. Ezek alapján Novák Ferenc munkáját októbertől Böröcz József vállalkozó, Deutschné Lang Erika sportszakember, Jankovics Attila tanár, Nagy Zoltán üzletvezető, Süslecz Árpád, a Zalai Borvidék Hegyközségi Tanácsának elnöke és Talián János villamosmérnök segítené. A karosi alapszervezet elnöke kiemelte: az országos programokhoz való hatékony kapcsolódás feltétele egy jobboldali összetételű testület, mely eredményesen tudná megvalósítani a polgárok akaratát.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!