Hírek

2010.06.24. 21:29

Mosolyt adnak Pistinek

Szeretnék segíteni Tudok egy gyógyszert, elküldeném... Szívesen elvinném quadozni Ilyen és hasonló felajánlások érkeztek és érkeznek szerkesztőségünkbe, s szó szerint határokon ível át az a segítő szándék, mellyel olvasóink a nagybeteg Ignácz Pisti felé fordulnak.

zaol.hu


Mint megírtuk,  a 11 éves Pistit a leukémia egy különösen agresszív fajtája támadta meg. Betegsége a negyedik stádiumnál tart, kis szervezete legyengült, de küzd a kórral. Mikor először nála jártunk, keveset beszélt, kis teste a betegség minden súlyát cipelte. Kiderült szeret focizni, tévét nézni, meg olvasni és hogy nagy álma egy quad. A cikk megjelenése után nem sokat kellet várni az álom teljesülésére: Herczeg Zoltán és lánya meglepte Pistit egy motorozással, de mások is segíteni akartak, s akarnak ma is. Az áhított járművet például többen is felajánlották egy-egy útra,  volt aki gyógymódot javasolt, más gyógyszert küldött, s az elsők között ígértek laptopot is. És a segíteni akarók sora nem szűnik. A meghatódott család ezúton is köszönetet mond a sok segítő szándékű embernek. Elérhetőségüket ezen sorok között nem közölhetjük, de kérjük Önöket, hogy aki valamilyen módon segíteni szeretne, az pontos név és elérhetőség (e-mail, telefonszám) megadásával írjon nekünk ide kattintva, s továbbítjuk a család telefonszámát.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!