Hírek

2010.02.27. 06:44

Torgyán József húsz éve ugyanazt mondja

A kisgazda szellemiségnek vissza kell jutnia a parlamentbe, hogy ismét legyen ott valódi képviselete a magyar vidéknek - hangoztatta baki sajtótájékoztatóján dr. Torgyán József.

Varga Andor

 - Én vagyok az egyetlen politikus ebben az országban, aki húsz éve ugyanazt mondta mint ma - hangoztatta, hozzátéve: a Jobbik és a Fidesz sem lesz képes megoldani a jelen óriási bajait. Előbbiben nincs meg ehhez a kellő szellemi potenciál, utóbbi vezére, Orbán Viktor pedig mást mond, amikor bankárokkal beszél és mást, amikor az emberekhez szól. Torgyán a törvénytelenül óriásira nőtt magánföldbirtokok felosztását, az iparban pedig 200 ezer új munkahelyet ígér.

A koalíció színeiben három jelölt indulna Zalában: Zalaegerszegen Németh Róbert speditőr, Keszthelyen Sütő Szabolcs erdész, Zalaszentgróton pedig Benedek Péter rendezvényszervező. Az elnök elmondta: a kopogtatócédulák összegyűjtése a többi jelölő szervezet rengeteg törvénytelensége miatt számukra nem egyszerű, de próbálnak megbirkózni vele. Hozzátette: álláspontja szerint a jelölőszelvényekkel kapcsolatos visszaélések miatt a leendő parlament semmiképp nem állíthatja majd magáról, hogy szabadon és demokratikusan választották meg.

Választás 2010  - Lapozzá át vonatkozó dossziénkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!