Hírek

2010.01.12. 03:27

Plüssmacik százával

Kedves meglepetést okozott az alsós diákoknak Gáncs Lajosné. Felajánlotta, hogy több száz darabos macigyűjteményéből kiállítást rendezzenek a keszthelyi Csányi-Zrínyi Általános iskolában.

Sámel József

Az  iskolában még karácsony előtt nyílt meg a ritkaságszámba menő tárlat, melyet a felajánló és az alsós munkaközösség rendezett be. Az aula vitrinjeiben közel hatszáz maci sorakozik. Mint az iskolában megtudtuk, a zalaszentgróti Gáncs Lajosné gyermekkora óta gyűjti a plüssállatokat, s örömmel mutatja be kedvenceit. Ahogy örülnek a gyerekek is, akik - a kezdeti meglepetést követően is - szinte minden szünetben megcsodálják a macikat, s gyakran kedvencet választanak. A tárlat várhatóan február elejéig várja a látogatókat. Azért, hogy az alsós farsang alkamával minél több szülő is láthassa a kiállítást. Természetesen nemcsak a kisdiákok, hanem akár a felnőttek is megtekinthetik az egyébként egyre bővülő plüssmaci gyűjteményt. Ahogy erre már jócskán volt példa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!