Hírek

2009.09.03. 02:29

Arról, ami bosszantó

Zalaegerszeg (se) - Az állampolgárokat, munkavállalókat érintő problémafeltáró és javaslattevő tanácskozásra invitálták a különböző társadalmi csoportok képviselőit tegnap az MSZOSZ székházába.

Mórocz Zsolt

A tanácskozáson olyan anomáliák, jogszabályi ellentmondások, bürokratikus procedúrák kerültek felvetésre, amelyek bosszúságot okoznak az embereknek, közösségeknek. A Miniszterelnöki Hivatal képviselői járják az országot, összegyűjtik, s továbbítják a kormányzat felé az elhangzott információkat, valamint a problémák megoldásával kapcsolatban felmerült javaslatokat. Tegnap Zalaegerszegen tartottak közmeghallgatást Nemoda István, a Társadalmi Párbeszéd Koordinációs Iroda főosztályvezetője részvételével. A fórum a Regionális Munkaügyi Központ és az MSZOSZ megyei képviselete szervezésében valósult meg, s főként a munka világát érintő kérdéskörökben hangzottak el észrevételek. A résztvevők többek közt arra tettek javaslatot, a munkáltatónak legyen kötelessége teljes körű tájékoztatást adni a dolgozónak arról, milyen következményekkel járhatnak a munkaviszony megszüntetésének módjai.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!