Hírek

2009.08.21. 02:27

Négyből három nyert

Nagykanizsa (hba) - Három pályázati sikert is elkönyvelhet magának a dél-zalai város önkormányzatának pályázati irodája. A talált pénz révén utak burkolata újulhat meg, s bővülhet a közfoglalkoztatás eszköztára.

zaol.hu

Mihovics Zoltán, az iroda munkatársa elmondta, az önkormányzat a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácshoz nyújtott be pályázatokat, szám szerint négyet. Egyet elutasítottak, ez a Dobó utcai játszótér 30 millió forintos korszerűsítését célozta. Két másik pályázatuk viszont nyert, így az önkormányzat 15 milliós támogatással újíthatja fel a MAORT utca, a Gyulay köz és a Papp Simon sétány, illetve az Olaj utca burkolatát. A negyedik pályázati kiírás, melyen szintén jól szerepelt a város, a közcélú foglalkoztatáshoz kapcsolódó eszközbeszerzéshez nyújt forrásokat - itt a 6,5 millió forintos támogatás révén új munkaruhák, fűnyíró, talicska, fejszék, ásók, s más eszközök beszerzésére nyílik lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!